Rólunk

Rólunk

A mi történetünk már nagyon régóta tart, mivel barátnők vagyunk sok-sok éve. Így értékrendünk, stílusunk, céljaink közel állnak egymáshoz. A legfontosabb alap barátságunkban, hogy „Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes erődből”. Mindketten fontosnak, elsőrendűnek tartjuk életünkben Istenhez fűződő kapcsolatunkat. Mert aki tudja, hogy honnan jött, az azt is tudja, hogy merre tart!

Termékeink ötlete is a Bibliához fűződik. Hogyan tudja az ember Isten Igéjét úgy hirdetni, hogy ha a beszédre nem kapott ajándékot? Cégünk története 2017. januárjában kezdődött, amikor egy Amerikából érkezett ajándék alapján, elindultunk egy sajátos, egyedi evangelizációra. Egy angol nyelvű autóillatosító adta az ötletet, hogy készítsünk magyar felirattal Bibliai idézetes, igényes kivitelezésű, „kedves” illatosítót!

Elkezdtük és büszkék vagyunk arra, hogy magyar nyelven terjeszthetjük Isten Igéjét olyan tárgyakon, eszközökön, amelyek mindennapi használatban vannak, legyenek azok, akár az otthonunkban, munkahelyünkön vagy éppen az autónkban, mikor az úton járunk. Így betöltjük Mózes V. könyvében található parancsolatot is:

„És ez igék, amelyeket e mai napon parancsolok néked, legyenek a te szívedben. És gyakoroljad ezekben a te fiaidat, és szólj ezekről, mikor a te házadban ülsz, vagy mikor úton jársz, és mikor lefekszel, és mikor felkelsz. És kössed azokat a te kezedre jegyül, és legyenek homlokkötőül a te szemeid között. És írd fel azokat a te házadnak ajtófeleire, és a te kapuidra.”
AV

Dekorációs tárgyainkkal, használati eszközeinkkel újraírjuk a „hagyományos” igehirdetés szabályait, éppen ezért termékeink megalkotásánál törekedtünk arra, hogy többet kínáljunk egy egyszerű divatcikknél, dekorációs vagy használati tárgynál.

Nem feledkezünk meg arról sem, hogy honnan jöttünk és kik is vagyunk. Pont emiatt nem bújtunk hangzatos idegen nevek mögé, védjegyünk lett az „AV” monogram. Az „A” azaz Anikó és „V” azaz Vali, vagyis a két betű minket rejt!

Van egy-két olyan motivációs illatosítónk, amely nem köthető a Bibliához, de úgy gondoltuk, hogy egy ötletes gondolat, egy jól megfogalmazott mondat megfér termékeink között! Istentől távolálló ember hamarabb elfogadja a híres ember idézeteit, de aztán az Élet Fejedelmének igaz beszédeire felfigyelve, előbb-utóbb átvált és autójában már a „Minden új nap új örömöt ad” vagy „Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden utadban.” feliratú illatósító függ a mai kor egyik modern homlokkötőjén, a visszapillantó tükrén.

Termékeinkkel célunk az örömhír, a jó hír a terjesztése!

Reméljük, termékeink elnyerik tetszésedet! Kellemes böngészést kívánunk webshopunkban!

Anikó és Vali

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

SimplePay

© 2024 Illatositoav.hu. All Rights Reserved. Készítette websiteguru.hu